| Nu eşti înregistrat pe forumul Motor-Zone. Te poţi înregistra aici pentru a avea acces la toate zonele forumului. |
|
![]() |
|
|||||||
| Începători Încă n-ai o motocicletă, eşti hotărât să nu mai fii pieton, dar nu ştii ce să alegi? Tehnicile de pilotaj sunt o necunoscuta? Orice întrebare sau nelămurire îşi găseşte răspunsul aici. |
![]() |
|
|
Unelte subiect | Moduri de afişare |
|
|
||||
|
||||
|
este greu bre cu rezumatele la topicurile lui 3pi
ceri prea mult tataie chiar, cat mai este ceapa in piata?
|
||||
|
||||
|
3 de pi vrea sa zica de fapt sa lasam fudulia deoparte.
chestia la motoare cu "a mea e mai mare si mai rapida ca a ta" ar trebui sa se estompeze si sa dispara. iar la conserve sa dispara "nu ma face asta pe mine" sau "du-te bah la balamuc cu kakatul tau si fa-mi loc, tu nu vezi ce masina am?!!"... sa ne vedem de drum si sa ne facem treaba fara sa incercam sa epatam si sa impresionam pe nimeni. ceea ce este foarte greu daca nu imposibil pentru kokalari. P.S. statistic ar trebui o adevarata campania media de maturizare a conducatorilor auto/moto, care actualmente se maturizeaza exclusiv reparandu-si autovehiculele si (trist) oasele.
"This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes." To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
|
|
||||
|
||||
|
@eliadar: bine zis. cam asta era ideea.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. Omul din greseli invata, dar un om destept invata din greselile altora! To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
|
|
||||
|
||||
|
Foarte interesante si educative materialele,sincer acum nu m ai vreau pasager pe locul din spate.
Mi de multumiri domnilor Oresti de 3pi! |
|
|
||||
|
||||
|
Un accident poate sa te marcheze fizic si psihic si cand esti doar sofer dar si cand esti pasager.
Ca pasager trebuie sa stii si pe motorul cui sa te urci si mai ales sa te intelegi cu el la stilul de mers.
|
||||
|
||||
|
Citat:
| Utilizatori activi ce urmăresc acest subiect: 1 (0 membri şi 1 vizitatori) | |
| Unelte subiect | |
| Moduri de afişare | |
|
|